21 April 2015

#BloggerTalk : Ciri-ciri Pasangan Idaman

Hye Assalamualaikum :)



#BloggerTalk : Setiap manusia dilahirkan dengan berperasaan dan keinginan yang berbeza-beza..tak kisah dalam apa jua situasi sekalipun,termasuklah dalam mencari pasangan idaman..eh! :) 


So inilah ciri-ciri pasangan idaman aku .....



1. Ketinggian

Sama tinggi..biar sama level..tak kecik hati memasing! tak terlalu rendah sangat.nanti macam nampak aku yang buli dia.tak terlalu tinggi jugak sebab nanti sakit kepala aku nak kena dongak selalu bila bercakap..


2.Bertanggungjawab

Mesti bertanggungjawab dalam segala hal.nampak peranan sebagai ketua keluarga nanti dan aku jugak rasa selamat bila dengan dia.


3.Sahabat

Suka yang boleh jadi kawan..kata orang satu kepala.ada masa jadi special ada masa jadi geng.boleh berkongsi susah senang sama-sama.kan seronok kalau relationship macam tu..kalau 24 jam jadi special pun tak best jugak :) ikut situasi lah jugak,kalau dengan kawan-kawan pun nak ber"abang-sayang" jugak! errr please ahh sister brother..orang lain ada pasangan jugak.



Hye Pasangan =)


Itu je lah antara pasangan yang aku idam-idamkan..tak perlu list semua..yang penting semua nak pasangan yang bak-baik kan! kita berdoa semoga tuhan makbulkan setiap doa-doa kita tu.okay.. :)



Bye Assalamualaikum..



17 comments:

YattAkasah said...

eh samalah tinggi tu. hehe

amanina nasuha said...

haah same je tinggi kami..eh!:)

Syafik Kamaluddin said...

tahniah !

husna zahidi said...

yg penting dya taw nak handle kita..XD

Nur said...

Assalamualaikum... ^_^
semoga Allah memmakhbulkan doa mu...

Nur said...

Assalamualaikum,
Nur doakan semoga Allah memperkenankan doa mu ^_^

Cik Jannah said...

best kalau kita dapat kawan baik kita jadi pasangan kita.

amanina nasuha said...

yeayy sapik :)

amanina nasuha said...

haa betul tu kannn

amanina nasuha said...

aamiinnn..terima kasih

amanina nasuha said...

ooppss =)

Cik Ash said...

Semoga dipermudahkan urusan jodoh adik...

Akma Che Oms said...

sahabat...best keyword...

amanina nasuha said...

thank you kak :)

amanina nasuha said...

:)

Syamimi Rosnee said...

Singgah sini. Hai Nina! :)

aeinna Musa said...

done follow #1026

pasangan adalah saling melengkapi;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...