17 November 2013

SEGMEN MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE



Assalamualaikum 




Hye..saya join segmen nie dari MakDara..jom lah  korang join..sesama meroyan kan Mak Dara..just for fun..hahaha

Nak tengok saya "macam cantik je macam comel je" tak??

See yahhhhh


Taraaaaaaaaaaaaaaaa!!!



Inilah gambar saya yang macam cantik je macam comel je versi mata empat..hahaaha..walaupun muka bajet cun mintak penampor..hahaha

Okay bye..hahaha



NOTA PENTING : This segmen is truly JUST FOR FUN dan tidak sekali kali berniat untuk mennyinggung mana mana pihak . Harap maklum.








16 comments:

Marou Apple Hijau said...

alahai comelnya. BBL pun join. datang blogwalking

recent post : Segmen Macam Hensem Je Macam Kacak Jer

Nur A.Z said...

HEHE macam cantik je macam comel je..hehehe

Budu Bilis said...

Singgah dari segmen yang sama. done follow http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

julia jamaludin said...

singgah sini :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

MG schmidt said...

sweet je muka pakai spek
MG pakai spek naak nerd muka .
mmg comel ni! :)
MG dtg bw n folow here :)

Zie Fauzi said...

singgh sini dr segmen mak dara... jemput singgah blog ibu Alya & Humaira ye....

http://www.ziefauzi.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

SecretOfShaila said...

good luck..^^

http://secretofshaila.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

Syuhada Baharudin said...

cantiknya diaaa...

datang singgah dari segmen yang sama..

http://www.syuhada1981.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

Engku Muzahadin said...

Datang sini buat kunjungan hormat`-
http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/11/macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

Sya Mimie said...

Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

Macam Cantik Je,Macam Comel Je

Shark Kay said...

taraaaaa...
mmg comey...
shark singgah dr segmen yg sama:)

adzairdawati makdara said...

memang comel je memang cantik je.. hehe tenkiuuuuuu kerana sudi join segmen meroyan mak dara ni ye.. suka suka sukaaa dgn gambor ni.. semoga dengan segmen ini dapat meningkat trafik dan dapat mengeratkan ukhwah antara kita ya.. amin.. Insyaa allah..

Muhammad Noor Firdaus iskandar Bin Haji Bashah said...

Assalammualaikum, is singgah dari segmen yang sama :) selamat bersegmen, Good luck and be a winner...!!!

http://iskandarx.com/2013/11/18/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer

yana aina said...

macam cantik je macam comel je ... dr segmen sama ^^ Jom sggh blog yana ^^

http://nazlyizan.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

Amanina Mads said...

wah mcm best je.. gudluck nina :)

bella luna said...

bella dari segment yg sama

http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2013/11/review-segmen-macam-cantik-je-macam.html

done to be u follower =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...