05 September 2014

20 Fact About Steroooiiiid

Assalamualaikum .......(5 September 2014)



Dekat instagram tersangat lah pemes #20factabaoutme kann..so kat instagram aku ad jugak buat..saje sebab nak bagi korang kenal siapa diriku sebenar..hahaha..tapii yang tu ringkas je..nak yang lagi panjang dan lagi kenal haaa kat sini laa...



Okay lets go bebeyh!!!



1) STEROID tu adalah kesan sampingan ubat pada kita..means kesan nye sangat kuat lah..so aku da terjebak dalam bidang perubatan ni nak "up" sikit letak la nama glamer STEROOOIIIID..konon nya lagi kuat..kuat ape??kuat lalak..hahaha



2)Actually aku agak kureng dengan kanak-kanak ni..memang orang cakap x boleh nak still together tapi bila da dengan kawan-kawan,dengan saudara mara jugak sekali dengan cara kerja aku tu yang banyak terlibat dengan geng-geng baby ni so boleh go on lah..






ehemmmm...




3)Aku kalau da berkawan rapat dengan someone aku akan rapat sampai tak boleh nak berpisah...sampai tahap tak nak kawan dengan orang lain..sampai tahap jeles bila die kawan dengan orang lain...*nampak tak cemburu tu tahap mana?*



4)Suka sangat dengan Nasi Ayam + Mee Sup...hari hari pown takpe...sejauh mana berjalan pown itu yang akan aku order!



5)Aku right handed tapi dalam masa yang sama boleh jugak left handed walaupun tulisan ala-ala doctor..hahahah



6)Ya aku seorang penulis blog..aku juga suka berpuitis..bila aku duduk sorang-sorang akan terhasil idea-idea yang boleh menjadi inspirasi dan sindiran..hahaha...



7)Aku dua beradik je..aku anak bongsu..



8)Aku sangat allergic dengan katak..oh noo sanggup tak mandi sanggup tak bergerak kalau nampak si gerutu tu...banyak sangat cerita pasal katak dalam hidup aku nih!



9)Bukan jenis perempuan yang suka make up-make up ni..letak lipstik pown kena paksa okay..jelas sangat tak suka tu kan!tapi skang da boleh timbang rasa sikit..ala-ala ladies konon.. :)



10)Aku minat sangat dengan si Tomok tu..sampai hari-hari stalk instagram die..lagi plak sekarang ada si Arrian tu..perghh!! stalk sampai habis semua family die.. teruja sangat kan..try tanya confirm i boleh jawab tau! hahahaha



11)Aku obses dengan warna hijau taw....tengok la blog ni...kalau boleh semua nak warna hijau..aku jugak ada bantal BEN 10..hahaha...



12)Aku ni setia orang nye..ecehhhh..takde la..tapi tulah tak pandai nak agih-agih kasih sayang kan..so bagi kat sorang je cukup lah..hahahha...



13)Selalu sangat dikategori sebagai hamba allah yang sombong..ohh kesian aku...mybe muka aku yang nampak ala-ala sombong dan cara pandang orang tu agak kerek..so that why lah kan..



14)Suka menulis diari dan suka membaca..skang xde masa sangat nak baca tu..internet sudah..hahah..
15)suka stalk orang..suka sangatt!!



16)masak memasak ni agak low tapi kalau bab kemas mengemas aku offer diri..hehehe



17)Suka berjalan..maksudnya kalau naik kereta tu kalau bileh tak nak keluar..tak kisah la laju mana orang tu bawak..yang penting suka duduk dalam kereta..







18)Habit suka tidor dalam kereta..eventhough nak ke suatu tempat tu 30 minit je..



19)Kalau tido suka selubung macam mayat..kalau panas tak la..dan kuat sangat tido..masa itu berharga okay!suka menjerit dekat telinga orang..



20)Lastly..aku seorang pendendam dan pendam masalah...hanya orang tertentu saje yang aku akan cerita!...




So itulah semua pasal aku..FAKTA..ada lagi tapi simpan-simpan lah untuk tahun deoan pulak..hehhe


Okaylah..see next entry..bye...


Assalamualaikum :)

10 comments:

  1. waaa..cantik menjadi pengapit ekk... apa pun masa remaja sangattt la manis dan indah...oh ya ..steriod ni? tak mau daaa la sentuh kalu boleh..salah satu penyebab JERAWAT!!!! lepas tu tak mau dah tau ttg ubat..sebab kesan kat badan kita sangattt la lama.... btul tak miss perubatan ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha..ayoooo!!!tp jgn takut sgt nnti jd "sahabat" hehhehe

      Delete
  2. i like nasi ayam too...
    mama singgah dan follow

    ReplyDelete
  3. Hi Amanina...Nad pun not used to baby or budak dulu...tapi once dah ada anak sendiri...everthing turn 360 degree terusss...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye nadirah ...yess!!agreee..pengalaman sekeliling buatkan kita berubah kannn..hehehhe

      Delete
  4. as salam..
    tahniah anda ada blog yg banyak info

    jemput blogworking
    www.yatiadam.com

    ReplyDelete
  5. Pengapit pengantin tu memang cantiklah,,kirim salam kat dia hahah
    ok saya nak maklumkan saya dah taq blog awak dekat Senarai Calon Liebster Award di sini ,http://www.ishakhasimi.com/2014/09/senarai-calon-liebster-award.html

    sekian....

    ReplyDelete

ohsem meyh! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...