18 June 2014

Ok LULUS!

Assalamualaikum kekasih hati :)



Morning morning morning!!! happy happy happy sebab aku da pass JPJ..semalam terjawab segala resah gelisah okay..mau tak boleh tido di buat eh..











Alhamdulillah :) lepass ni boleh bawak kereta jalan-jalan bawak mak abah bawak kawan-kawan.."okay tengah giler sterring orang cakap" tapi kan tapi kan paling nervous masa jpj duduk sebelah..time nak test jalan raya..sebelum ni cikgu duk sebelah boleh lagi nak main-main gelak-gelak segala..






Semalam hambik kau kena sebijik..bising itu ini..aku diam je..janji aku LULUS okay..thats important aku da boleh bawak kereta yea..bukan tingtong lagi..dan paling best JPJ tu adalah patient aku..(Pesakit yang pernah datang bawak anak datang klinik) okay sungguh seronok...!!!!









Aku kena sesi 1 dan no 8..no bertuah..dan no favourite aku.. xperlu bagitaw rasanya..hehehe...siap awal senang hati..macam biasa masa nak panggil nama aku..macam-macam JPJ tu sebut...nama aku susah barangkali." AMANINA NASUHA"..jadi macam-macam nama...






So,hari ni da start masuk keje balik..lepas tiga hari cuti dengan rasa sungguh enak tanpa memikirkan hal klinik..masuk hari ni da macam-macam kena settle..okay aku orang penting jugak!! hahahahaha...




Okay lahh..nak sambung keje plak..BYE..



Assalamualaikum


15 comments:

  1. Hepinya dia.. Mama tumpang hepi jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang hape sgt mama..thank you mama :)

      Delete
  2. Alhamdulillah. tahniah dear! :))

    ReplyDelete
  3. tahniah! nebes kan masa nk test tu..time farisha dulu, mati enjin dekat 4x dekat traffic light..macam nak nangis je..nasib je abg JPJ tu baik hati..hehe..katanya bagi lulus je senang adik nak pergi kerja..yehaaaaa~

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you...memang nebes!! tp tulah takut punye pasall kan..hehehe

      Delete
  4. Congrats dear! Wah..senang aty gitu. Hati pun manyak lega. XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you sayang!!!..memang hati manyak senang maaaa..hehehhe :)

      Delete
  5. yeaaaaayy... tahniah.. nanti bawak aien jalan2 jugak tau.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeaayy..bolehhh..aien kne datang kuantan ye :)

      Delete
  6. Tahniah Dik . Hehehehe . Jom singgah sini

    http://milikallahsepenuhnya.blogspot.com/2014/06/maniscouture-in-action.html

    ReplyDelete
  7. Tahniah.... Pas ni pangjang langkah lah.. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeahhh..thank u yunk :) panjang langkah tu dalam proses..hahahahah

      Delete
  8. salam ramadhan..maaf lambat bw..btw,tahniah..lepas ni boleh la drive kan.. hee :D

    ReplyDelete

ohsem meyh! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...