17 May 2014

Sekarang . . . .

Assalamualaikum..



Hi Korang! Aku nak tambah pendapatan tapi macam mana?? ada yang sudi berkongsi pengalaman dan juga cara-cara macama  tak?? bukan lah tak cukup dengan gaji dengan apa yang aku kerja sekarang tapi memandangkan hidup sekarang semua harga naik..betul kan??



Orang cakap ada duit sampingan lah..lepas jugak kalau nak hal yang kecik-kecik tu semua tu..duit gaji boleh simpan kan?? umur makin tahun makin meningkat..tipu sangat kalau tak memikirkan masa depan tu.. untuk mak ayah lagi..kena jugak hulur yedak??







Sekarang ni aku tengok makin ramai yang bisness online..kt Instagram lah paling pemes nye..macam-macam jual..so skang aku da terjebak..Alhamdulillah..tak banyak sikit masuk jugak...




Orang boleh cakap "Blogger kan senang je kalau nak tambah income?" yelah cik kak,kalau kita ni dipandang orang memang senang...dan aku x reti nak join nuffnag,ape semua yang ada tu....pernah try msa mula-mula blog dulu tapi ntah..mybe masa dulu x pikir lagi...




So,kalau ad yang sudi share-share bg lah taw kt kite yeaa :)


Terima Kasih . . . . 
















3 comments:

  1. why not you join 8share ^^ Sorang klik dapat RM 0.20 sen. Try lah. InsyaAllah, tak lama tu dah dapat cash out .

    ReplyDelete
  2. dah baca entry Fiza kan.. try la.. in syaa Allah...

    ReplyDelete

ohsem meyh! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...