14 October 2012

Kerna Mulut


Kenapa ada manusia yang suka sangat membuat-buat cerita dan mereka-reka cerita eh??geram pulak kitee..eeeiiiiiiiii!!!!!!!bila da bekerja pun dok kata kalau x bekerja lagilah pulak nyaa..itulah perangai-perangai masyarakat sekeliling..memang x boleh nak elak..nak-nak kaum.........hmm pikir lah sendiri..

Bila aku x bercampaur dengan orang sekeliling,cakaplah yang aku nie budak sombong,xnk bercampur dgn orang..tapi bila da bercampur..alahaiii..taapiii nasib baik aku ambil langkah berjaga-jaga..diaammm..its better..biarlah apa orang nak cakap..nak pergi tutup mulut sorang-sorang memang x dapat lahkan..

Sebagai orang yang lebih berusia sepatutnya memberi nasihatkan,bukan menyampaikan..hmm macam-macam..xkan aku nak baca novel p0wn salah..bukan nya customer datang serbu kedai tu..kalau da ada pangkat phD tu susah lah..hmmmm... xkan sampai aku x boleh tutup kedai..aku jugak nak rehat,nak makan,nak solat,nak juga pergi toilet..itu pun boleh jadi bahan nak adakan cerita...dua hari berturut-turut aku dapat macam-macam cerita..apalahh nasib...

Sebelum aku taw cerita demi cerita ..happy jerk..cm nie lah.


Tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii selepas taw segala-galanya

Mata aku ada sikit perubahan..hmmm..biasalah kalau da perempuan,sensitif jugak lah hati tu...

Syukur ad family yang memahami dan menasihat..kalau ikut darah muda cm aku nie hmm x taw lah ape yang jadi..now i'm okay and aku anggap itu sebagai cabaran je :)

i think silent its better :)

Okelahh..next entry will coming..see yaaa

Bye Assalamualaikum





3 comments:

  1. mulut orang kita xblh tutp....sabar yea...:)

    ReplyDelete
  2. hmm tulah kan..yea2 :)thanz yawww

    ReplyDelete
  3. diam lagi bagus kan.kalau diorg dah bosan diorg berhenti bercakap la nnt tu.hehe

    ReplyDelete

ohsem meyh! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...