24 December 2011

Bila exam jerk cm nie laa jadik nyer...


Hye...da bpe lame x hupdate entry nie yerp???ade laa dlam beberapa hari kan..biar lahhh..x kisah..yang penting nye,skang aku da ade kt kg..yeeaaahh..terasa sangat-sangat bahagia..sebab nye da settle semua beban-beban dalam kepala nie..now,time to rest!!rest & rest!!!

"terima kasih kolej bagi cuti 2 minggu" ^_^ walaup0wn 2 minggu!! asalkan ad cuti...hakhakhakhak...


nie bukan nk citer tentang cuti..belum lagi kot..c0ming so0n..tapi nak citer keadaan masa nk ambik final exam..balik-balik jer p0sting ari tue,terus kena sit for final..dlm kepala nie jgn dok tnyer laaa..dari 100 tue cuma ad 50 jer..lagi 50 ntah kemana laa lepas nye...huhuhu...


biasa la masa exam kan,semua jadi x menentu..semua x stabil...yelah nak fikir sal exam...boleh kate semua x terurus..tidur yang x tentu,tapi makan mesti ikut time..hihihi...tidur p0wn kadang-kadang ad note tepi..kon0n nye note tue resap laa dlm otak tapi hampeehh ^-^..nyenyak sungguh!!!


rumah??jgn citer laa..penuh dengan nota-nota ats meja...yelah study laa katakan...lintang pukang...tapi tue laa trademark umah aku bila tiba nya time exam...

tapi xde lah berselerak sangat..masih lagi ad sifat keperempuanan tue..steadyyyyy!!hahah...












hmmm macam nie laahhh keadaan nyer..ini jerk yg dpt di snap..yg len x dan...hahahha...tapi skang semua nya da oke...betul-betul hilang tension...buku-buku nie??ad kt atas katil tue....hahahaha...

oke laahhh tue jerk nk st0ry..taw x best mane tp thanz laa pada yg sudi mebaca entry nie,,,muuaaahhhhh :-))

oke bye....

No comments:

Post a Comment

ohsem meyh! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...