14 November 2011

Pasagan hidup melarikan diri????


Hye...da lame x update entry kan...hurmmm rindu sesangat laaa..tapi nk wt cm ner..oke this time aku nk entry sal jdoh aku yang x panjang bersama "si dia"..hurmmm nk wt cm ner kan..da tertulis kita x boleh nk teruskan relationship nie..sabar je laaa...

Kita berpisah secara x aku duga..sekelip mata jerk awak lesap dari saya..saya sungguh sedihh laa sebab awak dengan saya da lama..start saya form 1 klu x silap..now im already 20 years old..so long right??my mom n my dad also sad but they cannot do anything...mereka cuma mampu ckp "x pelah dik xde rzeki nk wt cm ner...jgn jadi kan itu satu masalah" aku diammmm..rasa bersalah p0wn ad jagk..mcm aku x pandai nk hargai sesuatu yang ad dengan aku...

Sampai skang kite da x berjumpa ag kan??mana awk pergi yerrrkk???dtg laah balik pada saya..saya rindu awakkk sangat-sangat...maaf kan saya selama awak bersama saya,saya banyak berkasar atau "menguriskan badan-badan awk yerk"...saya x sengaja...klu ad jdoh..kite jumpa ag..tapi lepas nie saya da nk pg melaka..awk mesti ad kt sini (johor) kan??? klu kawan saya "terjumpa" awk..saya mnx dyeorg bagi awk balik pada saya k...x p0wn awk jga laa diri baek-baek yerk...
"saya saaaaaaaaaaaaayaaaaaaaaaaang awk..."

Hurmmm sedihh nyerrrr...ini semua dugaan kan...da tertulis awk nk tinggalkan saya..saya kena redha...oke baek!!!saya terima ketentuan itu...




Haaaaa..mesti ingat itu luahan hati aku dengan pkwe kan???xde laaaa...aku xde pkwe p0wn..yang aku mksudkan tue ialah gelang tangan aku...hehehheh..sayang kot....xpe lahhh....nk wt cm ner da hilang kan....


Haduiiii sedih nyer...skang da x de barang yang menampakkan harta seseorang wanita pada aku..seddiiyyhh!!!! sebab aku x suka pkai brang-brang kemas nie...*bkn berlagak..pakai sebab kena paksa dengan my mom..sebab aku suka pakai yang style tali-tali hitam jer..heheheh..





gelang tue laa yang aku mksudkan.......:-(((((

No comments:

Post a Comment

ohsem meyh! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...